Ayurvedisk gå-massage i København

Hvad er ayurvedisk gå-massage?

ayuvedisk gå massage i københavnAyurvedisk gå-massage er en unik og yderst effektiv helkropsmassage baseret på traditionel ayurvedisk viden (det traditionelle indiske medicin system).

Massagen arbejder med kroppens struktur og holdning gennem specifikke trykpunkter og hvad der i ayurveda er kaldet nadis (energibaner) – i kinesisk medicin er det det man kalder meridianer.

Ved at aktivere disse punkter og energibaner, løsner du blokeringer og lader prana/chi (din vitale livskraft) flyde gennem din krop. På denne måde bliver alle dine systemer aktiveret og balanceret, og der vil ikke være nogle spændinger tilbage i din krop eller i dit sind.

Denne ayurvediske massage er derfor fantastisk for dit overordnede helbred og med tiden kan du opnå varig afslapning i krop og sind.

Ayurvedisk gå-massage er en del af det traditionelle Kaula Yoga system men er også yderst effektiv alene.

Hvem har gavn af ayurvedisk gå-massage?

I ayurveda ser man ikke kun behandlinger som noget helbredende men også forebyggende. Da ayurvedisk gå-massage arbejder med en balancering af dit overordnede helbred vil de fleste have gavn af den.

Nedenfor kan du se nogle tilfælde hvor du kan have gavn af denne massage:

 • Hvis du har skader:
  Massagen kan hjælpe dig med at helbrede mange forskellige knogle- og muskelskader, da den forbedrer og arbejder med kroppens struktur og holdning.
 • Hvis du har kroniske eller kortvarige lidelser:
  Massagen balancerer dit subtile energisystem, og kan derfor være en effektiv måde at helbrede en lang række forskellige lidelser.
 • Hvis du dyrker sport:
  Hvis du dyrker sport, er regelmæssig massage vigtigt for at bevare smidigheden af din krop og elasticiteten i dine muskelfibre. Hvis du får en skade, kan ayurvedisk gå-massage desuden hjælpe dig med at komme dig hurtigere.
 • Hvis du ønsker at balancere og bevare dit overordnede helbred:
  Ayurvedisk gå-massage er yderst gavnlig for din generelle sundhed, da den balancerer hele sit system. Den masserer kroppens giftstoffer væk (renser dit lymfe system), forbedrer dit humør, mindsker stress m.m.

NB!
For at kunne modtage ayurvedisk gå-massage skal du være i stand til at kunne ligge på maven på en madras.

Hvis du er i tvivl om der er noget du skal være opmærksom på i forhold til dit helbred, så tag en snak med din læge inden du booker en massage.

Hvordan foregår ayurvedisk gå-massage?

Du modtager massagen liggende på gulvet på en måtte, og massøren bruger så sine fødder til at påføre kontrolleret pres på specifikke punkter og områder af kroppen.

Du vil være fuldt påklædt under massagen.

Det er mest behageligt for dig hvis du har løst tøj på. Så undgå helst jeans eller lignende.

Sted

Vi har i øjeblikket ikke et fast sted hvor vi giver ayurvedisk gå-massage i København, men vi holder til i dette område og vil annoncere når der kommer muligheder. Men hvis du gerne vil have en massage snarest, så kontakt os og så finder vi ud af noget.

Vi kommer også gerne til de omkringliggende områder og byer hvis du/I kan samle en mindre grupper der er interesseret.

Vi laver også af og til workshops i andre dele af landet og tilbyder også massageordninger for virksomheder.

Pris, booking og mere information

Kontakt os for info om priser, for at aftale en tid eller for andre spørgsmål:

info@kaulayoga.dk