Om Kaula Yoga DK

Hvad tilbyder Kaula Yoga DK?

Hos Kaula Yoga DK underviser vi i det unikke traditionelle Kaula Tantra Yoga system. Vores ugentlige hold og aktiviteter er i Københavns området (nærmere betegnet Frederiksberg), men vi har også af og til workshops og events andre steder i landet.

Det traditionelle Kaula Tantra Yoga system har en holistisk tilgang, der går langt ud over blot fysisk præstation. Det er et system, der giver dig værktøjerne til at balancere og optimere alle aspekter af dit liv (læs mere om hvad Traditionel Kaula Yoga er).

Vores baggrund

diana og mikael kaula yoga dkKaula Yoga DK består af Mikael og Diana Møller.

Mikael har en kandidat i kommunikation og tidligere 15 års erfaring som kampsportsinstruktør og kæmper på det danske landshold i kickboxing. I mere end 10 år praktiserede og studerede han mange forskellige former for yoga, meditation og tantra i USA, Danmark og Indien, inden han fandt Kaula Tantra Yoga systemet.

Diana har en kandidat i psykologi og yderligere uddannelse i ledelse, og hun har gennemgået adskillige personlig udviklingskurser og træninger. Hun startede med Kaula Tantra Yoga systemet efter mere end 10 års ledelseserfaring i forretningsverdenen i Moskva, og 15 års yoga praksis.

Vi mødte hinanden i Shri Kali Ashram i Indien, hvor vi har studeret det traditionelle Kaula Tantra Yoga system i adskillige år hos Kaula Tantra yoga mesteren Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha.

Vi er begge certificerede i både Traditionel Kaula Tantra Yoga og Ayurveda (det traditionelle indiske medicinsystem) og har tusindvis af timers yoga og tantra studier bag os.

Vi har også boet og undervist i Sydspanien men efter at vi flyttede til Danmark i 2017 begyndte vi at dele dette traditionelle system her. Samtidig prioriterer vi også kontinuerligt selv at fortsætte vores studier og praksis af traditionel tantra og yoga.

Vi glæder os til at se dig til en af vores hold eller events.

 

Kh
Mikael Kjærsgaard Møller & Diana Møller